Skip to Store Area:

Velospecials

Velospecials is een handelsnaam van PHA Walraven Beheer BV, opgericht in januari 1998. Wij zijn reeds actief op het internet sinds 1998. In het begin hebben wij voor veel klanten websites en webwinkels gebouwd. Sinds 2008 zijn we zelf actief met het bouwen en exploiteren van onze eigen webwinkels. Gedreven vanuit een passie van de mogelijkheden die de technologie vandaag de dag brengt en een bijzondere band met de produkten die we verkopen bedienen we de Nederlandse en Belgische markt.

 

Onze Webwinkels

Wij exploiteren naast Velospecials nog een aantal gespecialiseerde fietsenwebwinkels, te weten Velofiets. Velofiets richt zich op het segment van betaalbare fietsen voor volwassenen. Velokinderfiets is een kinderfietsen speciaalzaak. Velocross is gericht op mountainbikes. 

We richten ons voornamelijk op de Nederlandse en Belgische markt.  

Klik hier voor Velofiets Nederland   Klik hier voor Velofiets Belgie  

 

Keurmerk

Aangezien wij steeds meer klanten vanuit het buitenland krijgen vinden we het  belangrijk om internationaal een gedegen keurmerk te hebben. Velospecials heeft haar webshops laten beoordelen door Stichting International E-commerce Association Europe (IECA-Europe). Wij werken volgens de gedragscode van Stichting International E-commerce Association Europe (IECA-Europe), en houden ons hieraan.

Hiermee is het transparant met wie u zaken doet.

Keurmerk Euro Safe Shop

 

Onze Partners

Wij staan voor kwaliteit. Kwaliteit staat niet alleen voor de kwaliteit van de fietsen die wij leveren maar voor kwaliteit in de gehele dienstverlening naar de klant. Dit betekent duidelijke levertijden, heldere bestelprocedures, heldere algemene voorwaarden zonder kleine lettertjes, veilige betaling en een snelle en zorgvuldige levering.  Dit kunnen wij echter niet alleen!  We zijn hierbij ook afhankelijk van anderen in het hele proces van inkopen, opslaan, distributie en afleveren. Wij werken met oa Icepay (internetbetalingssysteem), Ideal (Rabobank Breda), TNT, GLS, DHL en de Graaf voor de verzendingen, Xynta Hosting en het  Magento Ecommerce Platform. Op elk gebied hebben wij daarom de partner gezocht die voorop loopt in de markt. Dat geeft ons en u de voorsprong in het online zaken doen. 

 

Onze Leveranciers

Wij werken met een select aantal fabrikanten/toeleveranciers. Onze leveranciers zijn door ons geselecteerd op een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat we mooie, bijzondere fietsen leveren. 

 

Contactgegevens

Velospecials.nl
Telefoonnummer  : +31 (0)76 3 69 05 34
Kamer van Koophandel Breda : kvk 20082582 
BTW Nummer / VAT  : 805219602 B01
Rabobank  Breda

 

Adres Kantoor: 

Postbus 7150
4800 GD Breda
Nederland 

info@velospecials.nl