Partners

Onze Partners

Wij staan voor kwaliteit. Kwaliteit staat niet alleen voor de kwaliteit van de fietsen die wij leveren maar voor kwaliteit in de gehele dienstverlening naar de klant. Dit betekent duidelijke levertijden, heldere bestelprocedures, heldere algemene voorwaarden zonder kleine lettertjes, veilige betaling en een snelle en zorgvuldige levering.  Dit kunnen wij echter niet alleen!  We zijn hierbij ook afhankelijk van anderen in het hele proces van inkopen, opslaan, distributie en afleveren. Op elk gebied hebben wij daarom de partner gezocht die voorop loopt in de markt. Dat geeft ons en u de voorsprong in het online zaken doen.

Wij hebben daarom betrouwbare partners geselecteerd, partners waar we mee kunnen samenwerken. Walraven Beheer BV werkt samen met de volgende gerenommeerde partners:

     

Privacy van uw gegevens

Uw gegevens worden veilig bewaard bij onze hosting partner: Byte Internet te Amsterdam. Uw privacy is hiermee geborgd

 

 

Veilig betaalsysteem

Betalen kunt u eenvoudig en veilig in Nederland via uw eigen bank met het Ideal betalingssysteem.

 

Snelle en zorgvuldige verzending

Distributie van de fietsen hebben wij uitbesteed aan TNT en voor de fietsen vanaf 26 inch aan DHL. In Belgie werken we met de vertouwde distributeurs de Graaf en GLS. Hiermee wordt uw bestelling snel en zorgvuldig op het juiste adres afgeleverd.

 

 

   

Stabiel platform

Onze webwinkel draait op de laatste stabiele release van de leidende webwinkelsoftware in de wereld: Magento Commerce. Snel en eenvoudig winkelen is daarvan het voordeel!

 

Veilige betalingafhandeling

De betaling middels Ideal wordt voor ons afgehandeld door Sisow. Hierdoor kunt u met vrijwel iedere Nederlandse bankrekening met Ideal betalen.

 

Betrouwbare bank

Sinds 1998 bankieren wij bij onze thuisbank, de Rabobank te Breda. Uw betaling is in betrouwbare handen.

 

 

Keurmerk

Wij zijn vanaf het begin dat we gestart zijn met onze eigen webwinkels aangesloten bij het Webwinkel Keurmerk. 

 

Keurmerk Velofiets

 

 

 

 

Onze Leveranciers

Wij werken met een select aantal fabrikanten/toeleveranciers. Onze leveranciers zijn door ons geselecteerd op een goede prijs/kwaliteitsverhouding en op een snelle leveringsservice.

Door goede afspraken met onze toeleveranciers kunnen wij in geheel Nederland zeer snel leveren vanuit het centrale magazijn in Utrecht en in Belgie vanuit het centrale magazijn te Brugge. Uw bestellingen worden na bestelling vrijwel direct klaargemaakt voor verzending en veelal de volgende dag al afgeleverd.